login
Inicia sessió

register
Registra't

L'heroi de la llegenda.

Horaris selectiu 2010

AQUESTOS HORARIS SÓN ANTICS.

Els nous els pots cosultar ací: http://www.iesarabistaribera.org/?q=system/files/Horari%20de%20les%20Proves%20PAU%202010%20definitiu.doc

Per a qui li puga interessar, ací teniu l'horari de l'examen de la PAU (el selectiu) d'aquest any.

Els dies d'exàmens en juny són: dimarts 8, dimecres 9, dijous 10 i divendres 11.

Els dies d'exàmens en setembre són: dijous 9, divendres 10, dilluns 13, dimarts 14.

L'horari és igual tant en juny com en setembre, tan sols canvien els dies de realització.

L'horari en si és el següent:

- Primer dia -

9:30-11
- Castellà: Llengua i Literatura II
11:45- 13:15
- Història d'Espanya
- Història de la Filosofia
15:00- 16:30
- Geografia
- Química
- Disseny
17:15- 18:45
- Anàlisi Musical II
- Electrotècnica

- Segon Dia -

9:30-11:00
- Idiomes (Anglés, Alemany, Francés, Italià o Portugués)
11:45- 13:15
- Valencià: Llengua i Literatura II
15:00- 16:30
- Dibuix Artístic II
- Grec II
- Matemàtiques II
17:15- 18:45
- Llenguatge i Pràctica Musical
- Tecnologia Industrial II

- Tercer Dia -

9:30- 11:00
- Biologia
- Història de l'Art
11:45- 13:15
- Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials
- Física
- Tècniques d'Expressió Graficoplàstica
15:00- 16:30
- Història de la Música i la Dansa
- Economia de l'Empresa

- Quart i Últim Dia -

9:30- 11:00
- Ciències de la Terra i Mediambientals
- Llatí II
11:45- 13:15
- Dibuix Tècnic II
- Literatura Universal

Si us fixeu hi ha uns 45 minuts de descans entre els exàmens, que potser es redueixen.
Diuen que aquest és l'horari definitiu... Ja vorem si és veritat.

I fins ací arribem. SORT!

Font: Copiat d'un esdeveniment del tuenti.

Les asignatures subratllades són les que jo faig. ;)

Comentaris (5)29-03-2010 15:08:50

Manifest de la vall d'albaida al 25 d'Abril


Quan arriba el 25 d’abril a València recordem una guerra ferotge que va assolar el territori. Hui al segle XXI ja no hi ha Guerra de Successió, no estem perdent cap Batalla d’Almansa i no hi ha cap Felip V que derogue lleis i institucions pròpies valencianes “por justo derecho de conquista”. Però igualment els hereus, almenys en el sentit tradicional del terme, d’aquells llauradors i artesans partidaris de Carles III ara continuen sent els perdedors de la guerra actual que pateix el territori. No fan falta moltes explicacions per a entendre que els llauradors continuen sent els perdedors i els oblidats per les institucions. Tampoc els comerciants, hereus d’aquells artesans del segle XVIII, han perdut cap guerra però també pateixen les conseqüències de la crisi i l’oblit institucional.


Nosaltres des del Casal Jaume I de la Vall d’Albaida volem recordar a les institucions que governen actualment el País Valencià que la degradació del territori valencià continua. Que el poc respecte pel territori i les infraestructures de la nostra comarca ens estan fent més mal que el Decret de Nova Planta del passat segle XVIII. No estem disposats a deixar de costat territoris com la Valleta d’Agres. On, diguem-ho clar, una autovia trencaria l’harmonia d’un paratge on l’agricultura i el turisme d’interior no necessiten una barrera de formigó i asfalt. Perquè trencar la Valleta per a guanyar 10 minuts de temps per accedir des de Madrid a les platges no és fer una comarca d’interior més competitiva. Ja n’hi ha prou, salvem la Valleta, salvem el territori.


Tampoc han oblidat el “derecho de conquista” les infraestructures com la línea de tren que recorre a poc a poc, com si funcionés a vapor, la nostra comarca. Els valldalbaidins i valldalbaidines pateixen la desídia d’uns governants que mantenen una línia de tren Alcoi-Ontinyent-Xàtiva on hi ha trams que no pot superar els 40km/h i tardes dues hores des d’Ontinyent fins a València. Mentre la línea es perd hi ha ajuntaments que tenen acceptats pressupostos euromilionaris per a una estació nova i moderna al seu poble. Nosaltres no volem una parada de l’AVE com tindrà Requena. Volem una línia de tren digna. Ja n’hi ha prou, salvem el tren, salvem el territori.


Fins i tot es juga amb la sensibilitat ecologista del poble. I es ven un parc de gegantins molins per crear energia eòlica a la Serra Grossa, al paratge de Sant Esteve. Realment paga la pena el sacrifici del paratge? No sols la seua flora també la fauna com àguiles, mussols reials i altres aus migratòries. Sols per obtindre una aportació d’energia molt baixeta. No sols no hi ha cap medició que justifique un parc eòlic a la Serra Grossa a més a més l’aportació energètica, altra volta, va per al dèficit de la zona costanera. On per altra banda l’aportació de vent per un possible parc eòlic, en la zona de costa, és doblement efectiva. Quins interessos mouen les decisions polítiques? Ja n’hi ha prou, Salvem la Serra Grossa, eòlica sí però no així, salvem el territori.


I moltes més batalles perdudes amb funestes conseqüències com per exemple:


.- El menyspreu als joves d’Ontinyent amb la dràstica reducció de pressupost per al CLJO que ha suposat el seu tancament. Arran de les mobilitzacions de protesta dels membres dels joves, única forma d’expressar ara per ara la seua veu, se’ls ha criminalitzat. Eixa és la resposta a la llibertat d’expressió: “Si no penses com nosaltres vas contra nosaltres”. Sols hi ha que recordar exemples recents com el de l’exdirector del MUVIM Romà de la Calle i les fotografies censurades.


.- L’atac al requisit lingüístic en les institucions públiques on ajuntaments de la Comarca s’han adherit prompte a no reclamar-lo per tal de garantir-ne l’ús institucional de la llengua pròpia. La discriminació de la llengua vulnera els nostres drets.


.- El suposat Hospital Comarcal de la Vall d’Albaida és un altre tema de crispació social i política. Ja que l’únic que va a fer-se és canviar d’ubicació l’actual hospital. Els mateixos llits i els mateixos serveis però això sí al costat de la depuradora i en una carretera comarcal amb difícil accés esperant un Pont de Sant Vicent que no arriba des de fa ja molts anys.


.- La resposta del Govern de la Generalitat a la Crisi és un altra qüestió que marca el derrotisme social. Els ciutadans ja no confien en la classe política. Els ciutadans estan sofrint un retall de drets socials i laborals. Els drets dels treballadors i treballadores van a la baixa i la solució que planteja el Govern valencià és senyalar al Govern d’Espanya com a responsable únic.


I moltes més qüestions que de segur a nivell particular cadascú de vosaltres podria dir dels vostres pobles. Continua, per tant, la depredació ferotge del territori. Com si d’una fatal postguerra de Successió es tractés i el capgirat Felip V vingués a recordar-nos que nosaltres continuem sent els perdedors. Els fills d’aquells llauradors i artesans del segle XVIII que van perdre tots els drets. Ara els valencians i valencianes continuem alçant la veu, la que parla i escriu també en valencià, per demanar una volta més: Ja n’hi ha prou, salvem el territori. Per això us demanem que recolzeu amb la vostra participació la Manifestació pel 25 d’abril i el concert que se celebraran el proper dissabte 24 d’abril a la ciutat de València.

De moment s'han adherit al Manifest:

CLJO - Consell Local de la Joventut d'ontinyent

Colla Ecologista l’Arrel

Plataforma ciutadana Salvem el Tren

Els Verds

EUPV

Iniciativa PV


Per a les teues adhesions, tant individuals com col·lectives, pots fer un comentari al blog del casal i enviar-nos les teues dades per correu electrònic a: valldalbaida@acpv.cat

Comentaris (3)26-03-2010 19:25:33

I que resulta la vida sense tindre't al costat?

Doncs no és viure, sinó sobreviure.

Comentaris (10)19-03-2010 17:24:46

I que resulta la vida sense tindre't al costat?

Doncs no és viure, sinó sobreviure.

Comentaris (6)19-03-2010 17:24:32

Silenci questionat

Si mai t'oblide, restaré mut per sempre.


Victor Micó

Comentaris (7)03-03-2010 21:20:15