login
Inicia sessió

register
Registra't

L'heroi de la llegenda.

Sabeu que?

No m'ho puc arribar a creure...

DEMÀ SANT JOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!

M'encanta :*

Comentaris (10)22-06-2010 01:52:33

We don't need heroes

No ens calen herois, i per això, vivim sense soports, perduts, creant allò que ens fa falta, construïm torres de gel als deserts i d'elles ens queda allò que desperta. No necessitem herois, ens valem per nosaltres mateixos per a aconsseguir el que volem, per fer dia a dia el món que volem i el que és mes important per a sentir els somriures despertar. No ens calen herois, ja ho som tots i cadascú de nosaltres.

Comentaris (7)09-06-2010 20:36:38

Badalle

M'alce, em rente la cara i badalle. Encara tinc son i segurament no he dormit, ni prou, ni bé. Se que esta adormimenta es qüestió de setmanes, que en molt poc despertaré per viure el millor dels somnis, com no, junts.


I és que, sols desperte al teu costat.

Comentaris (2)06-06-2010 09:30:36

Dividir Espanya en 17 trossos.

Hui m'entre sopava, estava veient el ple de l'exelentissim ajuntament d'Ontinyent. a la intervenció de la també excelentissima Lina Insa sobre el pont de sant Vicent, seguia lladrant sobre com l'oposició només sabia "montar lios", crispar, mentir i enganyar. Mentre em preguntava si estaven describint la seua politiaca al govern central o si potser es que nomes tenia un discurs que utiliza a cada intervenció agafe i em torne a conectar a la seua monòtona xarrameca quan diu " i el senyor Zapatero té la culpa de que no ens arriben diners amb les seues ganes de partir Espanya en 17 trossos".


Ha sigut quan el meu estupor ha arribat a vessar el recipient que una cosa així pugera contindre. M'he alçart de la taula i li he cridat, com diria ella, "de tot menos bonico".

Mala puta pècora. Ara resultarà que la divisió autonòmica és cosa del "senyor zapatero".

Senyora lina, la "gent", com vosté anomena als ciutadans d'Ontinyent, no som gilipolles. Per molt que a voste li agradara la idea. Com també li agradarà la idea de una grande y libre. Així anem.

Comentaris (3)01-06-2010 22:12:37