login
Inicia sessió

register
Registra't

L'heroi de la llegenda.

Cullera de gelat

Hui, amb una resaca fluixeta ma mare m'ha fet fer neteja de l'habitació, les meues endreces consisteixen en canviar les coses de lloc i amagar-les mes o menys fins que poc a poc tot torna a inundar la meua taula i a ocupar el lloc que li pertoca, el caos. Entre tanta cosa, m'he trobat una cullereta de gelat blava, que m'ha fet recordar quan te'n vaig triar una de rosa sense que et donares conter per fer-nos un gelat davant la catedral de girona. He trobat bitllets, molts bitllets de tren. Planols turistics de Barcelona, targetes de restaurants i conters al raco. Tot records fisics que són només una petita part de tots el que tinc al meu cor.

:* t3

Comentaris (6)20-08-2010 14:11:15

negre

1. No els reconeix, però pasarà. Segur que millora, segur. 2 Es troba molt molt mal. Segur que ho supera. 3. ,,, ,,, La cara de ma mare ho diu tot. No pot ser, no segur que és altra cosa. Ve ma mare i ens diu el que ja sabiem.

Sempre estaràs al meu cor, adeu,

Comentaris (7)06-08-2010 13:55:40

reben

Rebente quan encara tinc les mans brutes de resina, els peus de pintura i el cos de pols. Pose bas a +3 i el volum al màxim i el meu cor segueix els balls tribals de l'orxata. Tan simple, em tranquilitza fins que em tornen a manar una cosa darrere d'una altra entrant en un bucle que s'ha de trencar.

I bo, sort que encara puc parlar amb tu cada nit encara que uns i altres em furten l'ordinador també. T'agradarà.

I esperar que aribe setembre no per recuperar, sinó per recuperar-te.

Comentaris (3)04-08-2010 10:05:07Poesia i literatura