login
Inicia sessió

register
Registra't

L'heroi de la llegenda.

And - & - I

I necessite entendre't silenciosament

Comentaris (5)29-04-2010 21:34:39

If live was a dream

I de somnis visc a l'espera del teu anhel. I de somnis visc fins que deixe de morir. I de somnis visc fins que sapiga com explicarteu,

I de somnis visc a l'espera de trobarte

Comentaris (5)25-04-2010 11:24:02

Cançons d'infantesa i de records

1. Patilles tòrtiques
2. Taninà
3. Ix, xica a ballar (dansà)
4. Murga
5. La bolanguera
6. Cant de sereno
7. Oh, oh, què és este roido
8. Les claus de Déu
9. Toca-li el peu
10. Dansa de sorita – Porrots de Silla
11. La Pere-Joana
12. El tio Toni
13. Els dilluns ja no treballe
14. El tio caliu
15. Gori gori
16. Caragol xim pum
17. Les tomasines
18. Dansa de burret
19. Mareta, mareta
20. Cançó de bressol


BAIXAR

Trobat a compartim.cat
Comentaris (1)13-04-2010 19:44:34

Agri-cultura: Senyalar el melonar

Hui, he pasat el matí de manera diferent, Ens hem alçat prompte per anar a Fontanars i fer la feina que el iaio ens indicava.

Primer, s'han de canviar els "tentos" de lloc, els tentos no són mes que uns pals que assenyalen on va cada melonera. És canvien de lloc per oxigenar la terra que la melonera de l'any pasat ha utilitzat. Per a canviar-los de lloc, utilitzem una vara de medir (imatge 1) marcada al mig (imatge 3) per saber on és coloca el tento.

Posem la vara entre tento i tento.

Agafem el tento que se'ns queda darrere i el posem on està la marca.

Despres cal cobrir els tentos, per tindre despres la terra on plantarem les llavors,

Resultat, un bancal ja senyalat i preparat per plantar el nostre melonar.


PD: Mentre feia açò disfrutava d'aquesta cançò:


Disfruteu-la vosaltres també ;)

Comentaris (6)08-04-2010 17:10:55

Fum i records

L'encenc i recorde. Escolte un nen per el carrer. Pentàgon d'amics a un bar. Quina hora és, no ho se. L'aspire. Les nostres copes i una de braves. Silenci i estreles. Un calb contant-nos acudits. I el fum escapant al cel dels Alforins. Acudits a bofetades i partides de bitllar. T'enyore i t'aspire. Entrepans sense ceba. Constants visites al senyor de blanc. Escales de treball i lluna sense cel. T'aspire i t'enyore. Comptes sense sense sentit i escapada d'amics. El oceà atlàntic ens espera. Et cerque i no et trobe. L'atlàntic no és navegable i fugim a les tavernes d'aquells que disfruten de sis copes, T'enyore i camine. Camine i camine i trobe la tristesa de temps passats oblidats. T'escric a les terrasses baix la lluna perdent les amistats. 7. Entrem on les cadires regnen les parets i on els televisors no tenen TDT. 00:19. Et perc. 00:34. Em trobes. 00:35. Perdem paraules a la distància dels concerts que ens separen. La tristesa és feliç quan canta el seu company i jo per fortuna crec odiar-la i oblidar-la alhora. Fum groc a 4€. Llits d'amics on compartir un sol d'escuma empresonat en una botella. El melic dels sentiments que em fa por aflorar. Ara sol a casa amb el company i la companya. S'acaba el fum i tu ets massa lluny i encara plore. Petjades al costat de ma casa. M'asome i trobe la família feliç a la que aspire quan la lluna caiga. Ja no trobe l'ancora que m'amarrava a la realitat i per això fuig a un univers de sentiments podrits baix la lluna de l'Alforí.
Victor Micó. 02.24 - 4/4/2010
Comentaris (8)06-04-2010 13:19:39Poesia i literatura

Not easy

L'amor, tema ja recurrent a la blogosfera de flog.cat, pot definir-se com una força d'atracció (o repulsió) entre dues persones. Al cap i a la fi, es redueix a això. Pot tenir mil emocions lligades, però fisicament parlant, és això una força. I de que depen? Doncs a Internet he trobat aquesta formula.


A = K t / e²

On, A és l'amor, clarament, aquest depen d'una costant K que variara depenent de la relació entre dues persones (aquesta defineix si es tracta d'una força d'atracció o de repulsió), segons l'ecuació a mes temps (t) i menys distancia (e2) mes amor.

Sort que no és tan simple.

Comentaris (6)01-04-2010 01:01:24